Vergroot je bereikbaarheid

Op de zaak, onderweg, thuis of in het buitenland. Waar je maar wilt en wanneer je maar wilt: met de vast-mobiel integratie oplossingen van Altios kun je altijd direct contact hebben met je klanten of medewerkers. Wil je 1 nummer voor je vaste telefoon en je mobiel? Geen probleem. Wil je op bepaalde momenten je nummer doorschakelen naar een telefoniste of een collega? Ook dat is simpel te regelen. Per medewerker kun je zelf bepalen waar, wanneer en hoe iemand te bereiken moet zijn. Zo maak je geen kosten voor bereikbaarheid, waar dat niet nodig is. Geen keurslijf dus, maar vrijheid.

Altios biedt diensten waarin mobiel bellen, vaste telefonie en ICT samenkomen. Je kunt bellen via de bestaande internet verbinding en de ISDN- verbinding kan de deur uit. Het enige dat je nog nodig hebt, is een internetverbinding. Altios doet de rest.

Dankzij de juiste kennis en een slimme app zorgen we ervoor dat je optimaal bereikbaar bent op de wijze die je wilt. Dat kan per mobiel zijn, per vaste telefoon, of per (video)chat. Ook werken in de Cloud of documenten delen met collega’s die verschillende apparaten gebruiken is voortaan heel eenvoudig. Kortom, onze vast- mobiel integratie staat voor totaalcommunicatie.

Voordelen

  • Overal bellen en gebeld worden met 1 nummer voor vast en mobiel
  • Bespaar kosten; je hebt geen eigen telefooncentrale meer nodig en medewerkers bellen onderling altijd gratis
  • 1 aanspreekpunt voor alle telecom zaken
  • Jij bepaalt hoe, wij verzorgen de implementatie
  • Altios beweegt met je bedrijf mee, bij groei en krimp

Ontvang gratis e-mail updates met tips en trends!

en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Altios

Nu inschrijven