De kennismaking

Vaak worden wij benaderd door contactpersonen van bedrijven en organisaties die niet tevreden zijn over de huidige stand van de kosten in de telecom. Om zaken te bespreken en aan te geven wat er veranderd moet worden kan 1 van onze accountmanagers een afspraak met je maken om een duidelijk beeld te krijgen van je huidige situatie en daarop in te spelen.
Vervolgens kan het zijn dat er een afspraak met een van onze accountmanagers wordt ingepland. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en je zo op maat mogelijk te helpen vraagt onze accountmanager je om je huidige vaste en/of mobiele telefoniefacturen.

Doorrekenen van je huidige facturen

Onze mensen van de binnendienst rekent vervolgens je huidige facturen door in het door ons zelf gemaakt programma. Hierin zijn alle tarieven, kortingen, bonussen etc. van alle zakelijke abonnementen van de Nederlandse top providers (zoals Telfort, Vodafone, T-Mobile) opgenomen. Op die manier rekenen wij op basis van je huidige belprofiel exact door bij welke provider je met welk abonnement (inclusief de juiste opties) financieel het aantrekkelijkst is.

De afspraak

Tijdens de afspraak stelt de regionale telecomconsultant zichzelf en Altios voor, informeert hij je over actuele marktontwikkelingen en presenteert hij wat Altios voor je kan betekenen. Het sluitstuk is dan altijd de presentatie van ons rapport, waarbij wij je het resultaat tonen van onze consulting tool. Overigens vindt bij mobiele telefonie de presentatie van ons rapport doorgaans plaats tijdens de tweede afspraak.

Eigen accountteam

Je krijgt onmiddellijk de beschikking over een vaste contactpersoon. Dat betekent directe aanspreekpunten voor zowel vaste telefonie als mobiele telefonie. Aan je consultant zijn namelijk binnendienst medewerkers gekoppeld die dagelijks voor je klaar staan voor het verlenen van uitstekende service. De binnendienst medewerkers zijn dagelijks bereikbaar per telefoon en per email, je zult altijd binnen 24 uur een antwoord per email ontvangen. Persoonlijke- en vlotte service zijn voor Altios Telecom vanzelfsprekend.

Ontvang gratis e-mail updates met tips en trends!

en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Altios

Nu inschrijven